KREATIVNO STAKLO
SRBIJE

Pretraga
Close this search box.

Uručene plakete dobitnicima biznis nagrada i stručna praksa u Srpskoj fabrici stakla

U prostorijama Fondacije za razvoj ekonomske nauke danas je održan sastanak sa direktorkom za ljudske resurse Srpske fabrike stakla i staklarne Hrastnik d.o.o. gospođom Vesnom Kemper i direktorkom za strateski marketing Vaider grupe gospođom Urškom Plavčak. Sastanak je bio posvećen planu i programu stručne prakse u Srpskoj fabrici stakla, kao i uručenju biznis nagrada koje je dodelila paraćinska fabrika. Nagrade im je uručila gospođa Kemper, direktorka zadužena za upravljanje ljudskim resursima.

Studenti  Stefan Bikić sa Metropolitan Univerziteta, Milica Vermezović i Marko Kovačević sa Ekonomskog fakulteta u Beogradu otpočeće praksu u fabrici tokom jula, sa mogućnošću da najbolji od njih dobiju ugovore o angažovanju u fabrici nakon ovog perioda.  Oni će raditi na finansijskim poslovima, istraživanju inostranog tržišta i prilagođavanju digitalnih kampanja novoj viziji i plasmanu paraćinskog stakla.

Želimo im puno uspeha u radu i nadamo se da će pokazati znanje i posvećenost tradiciji i inovaciji paraćinskog staklarstva i postati važan deo tima paraćinske fabrike.